Ioana Boca – Zori de Zen

Top 10 cele mai ridicole produse pentru copii inventate vreodată

Cum mă uitam eu pe net, așa, hai-hui, căutând un cadou pentru niște prieteni, am dat peste niște produse de mi-a stat mintea-n loc. Cum să le descriu… niște chestii de-a dreptul ridicole. Sunt genul ăla de lucruri care te fac să te întrebi cine Dumnezeu ar avea nevoie de așa ceva, vreodată. Cine ar da banii pentru așa ceva. Vreodată. M-am amuzat teribil făcând următorul top:

1.Swipe & Feed, un dispozitiv care promite să lase mămicile să-și folosească telefonul mobil, în timp ce îl hrănesc pe bebe cu biberonul. Doar trăim în era multi-tasking, a mămicilor corporatiste care nu pot lua o pauză nici măcar când își hrănesc copilul. De balamuc 🙂 Dacă nu v-ați convins de utilitatea lui, iată și o demonstrație video a produsului:

 

2. Scutec cu alarmă de pipi și caca. Practic, te avertizează că ăla micu trebuie schimbat, cu semnale luminoase. I se aprind beculețele scutecului. Ce să zici la așa ceva? Nu mai zici nimic.

3. Șaua pentru tătici „The Daddle”. Dacă tot te joci cu copilul de-a căluțul, i-ați domne o șa, să stea comod copilul! Bun și pentru părinții care nu-s acasă suficient cât să se plângă de dureri de șale, ca să recupereze la capitolul ăsta. Vorba aia, dacă nu te plângi de dureri de spate, n-ai trăit experiența completă.  Poate fi folosită, de asemenea, pentru dresat și îmblânzit tătici nărăvași. Așa că  „Diiii, tăticule, diii!”

 

4.  Body-ul cu mop. Păi, de ce n-ai îmbrăca copilul așa, dacă tot se târăște pe jos. Dacă mama e multi-tasking când îi dă lapte cu biberonul, să se-nvețe și ăla micu.. de mic, cu multi-tasking-ul: se antrenează să meargă de-a bușilea și face și curat în casă, în același timp. Păi, nu? Păi, da. Mi se pare foarte normal.

 

 

 

5. Dozatorul de pătuț „Crib Dribbler”. Ei, asta chiar revoluționează modul de hrănire al bebelușilor. De ce să nu le atașezi un dozator la pătuț și să le pui acolo lapte, apă, o tocană …poate, dacă e la diversificare sau ce mai crezi tu necesar, să se hrănească singuri. E super, nu??

 

6. Dispozitivul de ținut biberonul. Dacă totuși ai încercat Swipe & Feed și parcă tot nu ești foarte mulțumită, fiindcă ai nevoie de ambele mâini libere, nu doar de una, cel mai recomandat este acest dispozitiv, pentru ca tu să nu-ți mai pierzi vremea deloc hrănindu-ți bebelușul. De mic trebuie învățat cu greul, fiindcă viața e dură. Nu-l menaja!

 

bottle-holder

 

7. MP3 Player Prenatal. Pentru părinții foarte netalentați. De ce să cânți tu, că poate n-ai voce. Pentru astfel de cazuri s-a inventat MP3 Player-ul prenatal, ca să-i poți pune copilului muzica ta preferată și să fie la curent cu toate hit-urile momentului, fără să fie nevoit să asculte vocea ta. Doar știi că falsezi. Merită să dai bani pe așa ceva.

 

8. The Ipotty. Chiar se simte nevoia să folosim la maxim timpul copiiilor atunci când stau pe oliță. Păi, dacă rezumăm utilitatea oliței la a face numai pipi/caca, ce-am făcut, băi, nene? Nimic. Las aici și link-ul acestui produs pus la vânzare pe amazon.com și vă spun doar atât: comentariile la acest produs sunt absolut geniale, așa că pentru o porție zdravănă de râs, citiți cu încredere.

9. Ventilator pentru poponeț. Așa-i că nu v-ați gândit niciodată că ați avea nevoie de așa ceva? Uite că s-au gândit alții. Și îl și vând. Se pare că bebelușii, după ce sunt șterși cu șervețele umede, trebuie uscați la funduleț cu ventilatorul ca să prevenim iritațiile de scutec. Clar?!

10. The babykeeper. Când nu mai știi ce să faci cu el, agață-l. Simplu. Bine, acum ar trebui să se adapteze și localurile ca să poată și mămicile să stea liniștite. Așa cum există spațiu special de parcat biciclete sau cuier pentru haine, mai trebuie amenajat și un spațiu de agățat bebelușii. Până le vine însă mintea la cap ăstora și amenajează un astfel de spațiu, poți foarte bine să îl pui în cui, la toaletă, pe ușă, acolo unde se pun gențile.

1 Comment

  1. Alexa

    vaaai, cat am ras!! sunt geniale, zau!

    Reply

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *