Ioana Boca – Zori de Zen

Modern Dad’s Challenges: Cum avem grijă de sănătatea copilului (0 -5 ani)

Nu știu cum sunteți voi, dar noi, când tocmai deveniserăm părinți, aveam tot felul de frici. Ne era frică de TOOT. Frică de ce urmează, frică mare că nu vom ști cum să avem grijă de un bebe mic și complet neajutorat, ne era o fricăăăă și mai mare ca nu cumva să nu facem ceva bine. Să nu știm suficient. Citeam, ne documentam, dar parcă tot nu era suficient ca să mai scăpăm de fricile astea. Aveam tot felul de întrebări, mergeam cu bebe la pediatru, regulat, n-am ratat niciun control, dar nu ne-ar fi stricat ca cineva să fi stat mai mult de o jumătate de oră de vorbă cu noi și să ne explice lucrurile mai pe îndelete. Din păcate, niciodată nu era suficient timp ca să putem pune noi toate întrebările și să primim toate răspunsurile detaliat.

Ei, dacă vreți să aflați mai multe despre subiecte diferite ce țin de sănătatea copilului (între 0 și 5 ani), precum: ce faci cu imunizarea, bolile copilăriei, alergii, afecțiuni ale pielii (noi ne-am confruntat cu o dermatită atopică de toată frumusețea), îngrijirea dinților la copii, mituri și adevăruri despre îngrijirea sănătății copilului, mergeți la Modern Dad’s Challenges, un eveniment gratuit, unde patru specialiști vor vorbi despre toate aceste subiecte importante legate de sănătatea micuților noștri. Evenimentul este dedicat exclusiv tăticilor, așa că mămici… trimiteți tăticii să ia notițe!

Modern Dad’s Challenges, ajuns la cea de-a șaptea ediție, va avea loc la Hotel International București, în data de 3 mai, de la ora 18:30.

Accesul la eveniment se face completând formularul de înscriere de aici , mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina Moderndads.ro

Vor vorbi despre toate subiectele acestea care ne interesează, ca părinți:

Valeria Herdea, medic primar medicina de familie-profil pediatrie

Ana-Maria Cernica, Medic Specialist Pedodontie Crystal Dental Clinic 

Caludia Adriana Nicolae, medic primar alergologie si imunologie clinica

Bogdan Ivănescu, Autor si prezentator al platformei medicale TV – Doctor MIT

Modern Dad’s Challenges este singurul eveniment de parenting din România dedicat exclusiv tăticilor.

Brand-urile partenere la acest eveniment sunt: Lidl Romania, Lupilu, Nestle Începe Sănătos Crește Sănătos, Dettol Romania, Crystal Dental Clinic, Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești.

Parteneri media: Radio itsy Bitsy, Sfatulparintilor.ro, Copilul.ro, Andreicismaru.ro, Tatistaacasa.net, Educabil.ro, Jurnalulunuitata.ro, Artistu.ro, Staupenet.ro, Asociatia SAMAS, Frunzaresc.eu, Laurafrunza.com, Go-gib.ro, #Cafeauadela10, Unsoideblog.ro, Sebababy.ro, Iulianaroca.ro, Solonaria.ro, Mamide2.com, Pricopie.com, Johannasburg.ro, Mamicaautentica.ro, Ioanaboca.ro, Bebelonia.ro, Positivemother.wordpress.com, Ralucaloteanu.ro, Zecelucruri.ro, Rozsaunu.ro, Lullaby.ro.

Evenimentul Modern Dad’s Challenges este organizat de agenția de publicitate Creative Energy Corner.

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *