Ioana Boca – Zori de Zen

Idei de cadouri pentru Moș Crăciun (de la 2 ani +)

Mai e foarte puțin până vine Moș Crăciun, cu desaga lui încărcată cu daruri. Am intrat, practic, în linie dreaptă, așa că, dacă mai aveți nevoie de câteva idei de cadouri pentru pitici (2 ani +), iată ce va lăsa Moșul la noi sub brad, anul acesta.

  1. Little People Lil Movers School Bus, de la Fisher Price. Ce-mi place mie mult la această jucărie este că e interactivă și că este mare! Îi va fi ușor piticului să deschidă ușa autobuzului, să pună figurinele în el și să se joace. Sigur îi va plăcea și lui mult, pentru că iubește autobuzele și cam orice jucărie care are uși care se deschid și în care poate să pună și să scoată obiecte. Noi l-am luat de pe amazon.es, îl găsiți aici.

    Vă las aici și un filmuleț de prezentare:

 

2. Water Magic Coloring Book, James Galt. E o cărticică de colorat minunată, pentru care folosești un pix care se umple cu apă. Piticii vor putea colora singurei, descoperind desenele de pe pagină atunci când trec cu pixul cu apă peste ele. Imaginile viu colorate vor apărea ca prin magie. Mie una, îmi place tare mult cărticica aceasta. Există mai multe cărți de acest fel, cu tematici diferite, noi am ales-o pe cea cu dinozauri pentru piticul nostru, fiindcă, mai nou, îi plac mult dinozaurii. Puteți găsi cărți din seria Water Magic și aici.

Iată și cum „funcționează” cărticica aceasta:

3. Joc de pescuit magnetic, de la Melissa & Doug. Iubim jucăriile de la Melissa & Doug și cu siguranță cred că nu suntem singurii! Sunt jucării din lemn, de foarte bună calitate iar de Crăciun piticul nostru va primi acest joc drăgălaș care este practic, o planșă din lemn, de pe care poți „pescui” animăluțele marine, cu ajutorul unei undițe, care are un magnet în vârf. Arată grozav și abia așteptăm să-i vedem reacția după ce Moșul va lăsa jocul acesta sub brad. Știu sigur că îi va plăcea și că va petrece mult timp jucându-se cu planșa aceasta pentru că este la vârsta la care îi place să pună și să scoată tot felul de obiecte iar faptul că are și o „unealtă” cu care va face asta nu înseamnă decât distracție dublă. O puteți găsi și aici.

 

4. Lock & Roll Garrage, de la Melissa & Doug. V-am spus că iubim jucăriile de la Melissa & Doug, așa că Moșul a mai ales una: un garaj cu 3 mașinuțe pe care piticul le va putea parca și le va putea și descuia și încuia cu cele 3 cheițe. O ocazie bună să repetăm culorile, fiecare cheiță se potrivește garajului a cărui culoare o are. O găsiți și aici.

 

5. Hand Shower plus Water Activity Station, de la Yookidoo. Iaca Moșul vine și cu o jucărie pentru băiță, facem practic un fel de upgrade de la rățuștele și figurinele din cauciuc cu care s-a jucat până acum. Ne-am gândit că ar fi timpul să mai încercăm și altceva, nou, la băiță. Oricum abia puteam să-l scot din baie, acum sunt sigură că va fi de 100 de ori mai greu! Dar, asta e, ne asumăm și ne înarmăm cu răbdare și, eventual, cu o carte, o revistă de citit… ceva. E minunată stația aceasta de activități, Yookidoo este, de altfel, una dintre firmele noastre preferate de jucării. Arată fantastic, încă nu am desfăcut-o, evident, o vom proba după Crăciun, dar n-are cum să nu aibă succes. Nu are cum. Moș Crăciun știe! 🙂 O găsiți pe amazon.es, aici.

Iată filmulețul de prezentare:

 

6.Cuburile TopAnifarm, de la Djeco. O drăgălășenie de jucărie, pe cât de distractivă, pe atât de educativă. E formată din 6 cuburi din carton dur, ce servesc drept căsuță pentru 6 animăluțe din silicon. O jucărie simplă, la care doar imaginația e limita. Găsiți setul acesta și aici.

7. Teddy Brick’s Puzzle 3D Animee. Un puzzle 3D spectaculos! Noi l-am vazut asamblat și funcționând. Piesele se învârt singure, arată senzațional. Voi actualiza postarea cu un video cu el asamblat, dar după Crăciun, evident, ca să vedeți cum funcționează, din păcate nu am găsit niciun video demo online. Nouă ne-a plăcut enorm și credem că și băiețelului nostru îi va plăcea. E o minunăție! Îl găsiți pe amazon.es, aici.

Acestea sunt cadourile care se vor afla sub bradul nostru, anul acesta, de Crăciun. Poate Moșul a cam exagerat la cumpărături, dar cum piticuțul nostru tocmai a împlinit doi anișori, e practic primul Crăciun în care am simțit că e destul de mare cât să înțeleagă câte ceva din ce se petrece și să se bucure, într-adevăr, de darurile pe care le găsește sub brad. Abia așteptăm să-i vedem reacția! Sper să vă fi folosit ca sursă de inspirație, în caz că mai aveați nevoie de câteva idei.

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *