Ioana Boca – Zori de Zen

12 lucruri ridicole pe care le-am făcut, pe motiv de extenuare

 1. Mi-am îmbrăcat copilul ca să îl scot la plimbare, l-am pus în pătuț și m-am dus să aduc căruciorul, doar că pe drum am uitat care era destinația și am ieșit cu căruciorul pe holul blocului, ca să aștept liftul.
 1. M-am trezit într-o noapte să îi dau de mâncare copilului și m-am dus robotic după o bavetă, am aruncat baveta la gâtul soțului care dormea, pe urmă am luat copilul și i-am dat de mâncare.
 1. Într-o noapte, m-am dus să-i prepar laptele lui bebe și, după ce am încălzit apa, am turnat-o în biberon iar laptele praf l-am pus pe o farfurie.
 1. Într-o noapte, când a început să plângă copilul, am crezut că sună cineva la interfon și m-am dus să apăs butonul care deschide ușa blocului.
 1. Și, tot într-o noapte când începuse bebe să plângă, m-am dus la el, l-am luat, l-am schimbat, l-am legănat și nu înțelegeam de ce nu se oprește din plâns. Mi-am dat seama că eram tot întinsă în pat și legănam perna.
 1. Am reușit performanța de a adormi în primele 2 minute ale aceluiași film, timp de o săptămână. (Era pe vremea când totuși mai speram că vizionatul unui film este posibil).
 1. Într-o zi, când mă grăbeam să ies din casă ca să merg la cumpărături, în loc de telefon, în geantă am pus o girafă cu girofar (da, ați citit bine – o girafă cu girofar) iar telefonul l-am aruncat în cutia cu jucării.
 1. Într-o noapte, am vrut să mă duc la baie și când am ajuns, am rămas înlemnită în dreptul ușii, pentru că nu mai știam ce caut acolo.
 1. Și, tot din seria uși, am intrat cu capul în ușa de la dormitor, pentru că am uitat să o deschid când am vrut să intru.
 1. Într-o noapte, când al meu soț s-a ridicat din pat ca să meargă la baie, m-am năpustit asupra lui, l-am tras de tricou cu putere și am urlat: „Aoleu, cazi!!!”
 1. Într-o dimineață, m-am apucat să mă machiez, ca să mă pregătesc de serviciu și am băgat pensula pentru întins fondul de ten, în crema hidratantă de față. Mi-am „pensulat” fața câteva minute bune, întrebându-mă ce a pățit fondul de ten, că nu se vede niciun rezultat.
 1. Într-o zi, m-a sunat soțul să cobor să-i deschid ușa de la bloc, pentru că nu funcționa interfonul. Am zis „ok, vin acum” dar am uitat în secunda în care am închis telefonul și m-am dus să mă spăl pe cap.

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *